En ny vy

nomad nyvy

Nu drar den igång. Ingen återvändo. Hösten är här, semestern är där, det vill säga bakom oss. För vissa är det ångestladdat för andra pirrigt, spännande och fullt av nya utmaningar. Hur som helst, hösten blir vad vi gör den till. Den kan vara ett ypperligt tillfälle för en nystart. En del känner sig laddade, sugna och pigga på att arbeta. De vill gå all-in på sin arbetsplats. Göra karriär. Andra har kanske under sommaren äntligen fattat beslutet att göra det där som de gått och dragit på så länge. Att byta arbetsplats, karriär eller miljö. Allt blir i slutänden en NY VY. Och det är väl inte särskilt märkligt att vi vid tillfällen i livet behöver just en ny utsikt. En förändring, bryta ett invant mönster, få andas ny luft.

Under hösten kommer ni att få ta del av intressanta och inspirerande historier från många olika människor som bytt vy. Några har bytt karriär/bransch, kanske öppnat eget, några har bytt land, jobbar och bor utomlands. Alla har de tagit steget mot något nytt i livet. Det de flesta ångrar mest var att de inte tog steget tidigare.

Välkommen att hänga med i höst!

Om du inte vill missa våra artiklar anmäl dig gärna till vårt nyhetsbrev här bredvid, äntligen har vi kommit till skott! :)

 


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>