What the heck is arbejdsglaede!?

Gör måndagen lite mindre måndag med ”arbejdsglaede”!

Vem skulle inte vilja jobba på NASA just den här dagen?
Eller varit på nattklubben där denne tysk var DJ!?

Om inte det är arbetsglädje ja då vet inte jag…

Oavsett om du är på en arbetsplats som du helst vill bort ifrån eller om du trivs alldeles ypperligt där du är får du inte glömma ”arbejdsglaede”. ”That weird Scandinavian word…”. Ett ord som bara finns i Skandinavien men som är nog så viktigt. Finns arbetsglädje finns förutsättningar för trivsel. Alla får dra sitt strå till stacken. Är man på en arbetsplats som man helst skulle vilja slippa så får man försöka skapa lite ”arbejdsglaede” då och då som ren överlevnadsstrategi. Den kan ta tid att sadla om och man behöver leva under tiden.

Vill du ha tips på hur du kan göra för att skapa ”arbejdsglaede”? Anmäl dig HÄR och få e-mail varje måndag (gratis) med små tips på vad du kan göra för att skapa lite ”gleade” på jobbet. Gå även in här och kika på fler exempel på hur andra skapar arbetsglädje på sina arbetsplatser.

Related Posts


2 Responses to What the heck is arbejdsglaede!?

  1. Louise says:

    Not only valid for work. Also valid for life.

  2. nyvy says:

    Absolutely! :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>